Sitet e të Rriturve e bënë atë në 50 vendet më të vizituara të Singaporit

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit
Share on twitter

Table of Contents

Po, e keni dëgjuar mirë. Soshtë kaq e lehtë për ne që të përdorim internetin në këtë moshë, qoftë në celularët tuaj, qoftë në kompjuterin e dhomës së ndenjes. Për shkak të rritjes së aksesit të internetit në Singapor, sasia e trafikut në internet në faqet e të rriturve është padyshim alarmante. Shikoni renditjen e Similarweb të 50 vendeve më të vizituara të Singaporit dhe do të vini re diçka të pazakontë. 4 Faqet e të rriturve ose më mirë, faqet e p * rn, janë futur në listën e faqeve të internetit së bashku me gjigandët si Google, Facebook dhe Yahoo. Nëse nuk e dinit deri tani, 30 përqind e internetit është përmbytur me përmbajtje për të rritur.

Ne kemi censuruar disa fjalë ndërsa ato bien ndesh me udhëzimet e webmasterit të Google. Por ju duhet të jeni mirë. Nuk është aq e vështirë të mendosh se cila fjalë është cila.

Sekreti i Hapur: Me sa duket, disa Singaporeas tashmë e dinë se si të anashkalojnë shpejt censurën me një metodë të cilën ne mund ta ndajmë me ju (Zbuluar në pjesën e fundit të këtij postimi ) Psst .. Nuk janë VPN ose përfaqësues, vetëm një mashtrim i thjeshtë. Ndani dhe pëlqeni, kështu që ne ta dimë sa keq e dëshironi!

Na ndiqni në Facebook për më shumë përmbajtje me lëng.


Këtu janë 4 faqet e të rriturve / faqet P * rn që u futën në listë aktualisht:

Similarweb

• X * xx (18)

• Tumblr (19) (përdorimi i dytë më i popullarizuar për Tumblr është përmbajtja për të rritur)

• X * ideos (21)

• Xh * mster (23)

• P * rnhub (33)

Siç mund ta dinë disa nga ju (Si do ta dini në të vërtetë?), Disa nga këto faqe janë bllokuar nga Autoriteti i Zhvillimit të Mediave të Informacionit të Singaporit ( IMDA )

A analiza të mëtejshme e këtyre statistikave është bërë në fund të këtij neni.

5 fjalët kryesore të kërkuara (Përvec siteve për të rritur): Singapor P * rn, Singapore JC Girl Bl * wjob, Singaporean P * rn Tumblr, Singapore P * rn, Singapore P * rn Sites

Artikull i ri i lidhur: Times Popular Singaporean Kërkojnë Për P * rn Singaporean?

P * rn sigurisht nuk mbështetet në platformat e Mediave Sociale si një mjet për një burim trafiku, ndryshe nga faqet e internetit të rregullta. Për të vërtetuar këtë deklaratë, P * rnHub kohët e fundit kishte shkaktuar panik në të gjithë botën dhe kishte tmerruar të gjithë përdoruesit e tij vetëm këtë Prill. Faqja kryesore e p * rn arriti shakën më të madhe duke mashtruar përdoruesit e saj duke menduar se ata kishin mundësuar ndarjen automatike të videos në të gjitha llogaritë e tyre sociale. Duke pretenduar që tipari i ri të ishte “revolucionar”, përdoruesit u larguan nga mendja, por u siguruan shpejt nga P * rnHub se shfletimi i tyre do të jetë gjithmonë i sigurt dhe i siguruar nga kriptimi dhe protokollet HTTPS. Luajtur mirë P * rnHub.

prnhub adult sites

Atëherë, si e bënë atë?

Përsëri, duke përdorur P * rnHub në analizën tonë duke marrë parasysh që ka arritur një rang global prej # 21, ne do të bëjmë një ndarje të burimeve të trafikut të tij.

Sipas rendit të vëllimit të trafikut:

Direkte (39.49%) – Mund të kategorizohen më tej në goditje të drejtpërdrejta dhe e errët shoqërore trafiku. Ky grup trafiku zakonisht përbëhet nga vizitorë të përsëritur dhe besnikë. Varësia mund të jetë një nga përbërësit më të rëndësishëm, por thelbësorë në prodhimin e kaq shumë trafiku në uebfaqe për të rriturit dhe vendet e pnr.

Kërko (32.97%) – Qoftë duke qenë dembel për të shtypur URL-në e plotë në shiritin e adresave ose një humbje të menjëhershme të kujtesës, trafiku i kërkimit është padyshim burimi kryesor i trafikut për çdo faqe në internet, madje edhe për P * rnHub. Sidoqoftë, ajo që është edhe më alarmuese është se trafiku i kërkimit gjithashtu përbëhet nga vizitorë të cilët janë të ekspozuar rishtas ndaj p * rnografisë, ose nuk e njohin fare P * rnHub para se ta kërkojnë atë. Nga 15,161 terma organikë të kërkimit, “P * rn” është i dyti në listë me një dajak 9% të trafikut total të kërkimit. Siç u përmend më herët, përdoruesit kërkojnë fjalë kyçe të tjera të tilla si Singapori P * rn, Singapore JC Girl Bl * wjob, Singaporean P * rn Tumblr, Singapore P * rn, Singapore P * rn Sites gjithashtu.

Lidhjet (23.05%) – Trafik i cili është referuar nga faqet e internetit të tjera, kryesisht faqe të tjera p / rn / drejtoritë e të rriturve.

Social (3.54%) – Nuk është një figurë befasuese. Sidoqoftë, platforma kryesore shoqërore për P * rnHub është Reddit, jo Facebook (i 3-ti në listë).

Reklamat (0.72%) – Një burim i vogël, por thelbësor i trafikut. Kjo është një taktikë për të joshur vizitorë të rinj dhe të paditur për P * rn.

Posta (0.24%) – E fundit, por padyshim jo më e rëndësishmja, gazetat kanë qenë një strategji efektive promovuese për shumë faqe që nga ditët e mira të vjetra. Sidoqoftë, ajo që nuk marrim është përmbajtja e këtyre gazetave.

Fakt gazmor: Vizitorët femra kanë ardhur në rritje, të paktën për të Evropa dhe Shtetet e Bashkuara . Pjesa e femrave në trafik zakonisht ndryshon nga 20-30%, në varësi të vendit.

Bonus – Truk i thjeshtë i bajpasit

Faqet më të vizituara për përmbajtjen pirate në Singapor:

Shtë vërejtur gjithashtu se ekziston një korrelacion i fortë pozitiv midis vendeve të të rriturve dhe përmbajtjes pirate. Siç shihet në seksionin e konkurrentëve dhe faqeve të ngjashme të këtyre raporteve të hollësishme të faqeve, faqet me përmbajtje pirate renditen në mënyrë të përsëritur në krye të renditjes.

• Mangafox (29)

• gomovies . tek (20)

• Kissanime (46)

• Baidu (22) ?? Prisni, a e përdorin njerëzit akoma Baidu për të shkarkuar muzikë falas? Apo është thjesht Wikipedia për kinezët që banojnë këtu?

• thepiratebay.org (49) Si rezultat, Singapori është renditet # 9 në lidhje me piraterinë në internet në 2016.

* Renditjet renditen në pikën e këtij postimi. Prandaj, ata padyshim që do të luhaten herë pas here.


Mbi të gjitha, edhe The Straits Times, i renditur në 28, nuk mund të konkurronte me trafikun në faqet e të Rriturve. Ju mund të shikoni pjesën tjetër të renditjeve në Similarweb. A është vjetëruar censura në Singapor? A do të rritet qeveria dhe do të forcojë kontrollin e saj në këto faqe në internet? Ndani dhe ekspozoni miqtë tuaj! Mos harroni të na ndiqni në Facebook!

Artikull i ri i lidhur me faqet e të rriturve: Times Popular Singaporean Kërkojnë P * rn? (Fjalët kyçe përfshijnë Singaporin P * rn etj.)

Duket sikur ju jeni akoma këtu, pse të mos shikoni një analizë të hollësishme se si Qarqet. Jeta ju përdori dhe filloi biznesin e tyre?


Video hyrëse e IMDA:

Lexime të tjera:

Cringe Fest: SGCL 2017 B Division (League of Legends)

8 Llojet e NSF në Singapor (Shërbimi Kombëtar)

222 Këngë Kineze që Të Gjithë Duam T’i Dëgjojmë (Seri me 2 pjesë)

Times Popular Singaporean Kërkojnë P * rn?

Newsletter subscription

Proven tips and tricks to your inbox. We promise we won’t spam!

Guidesify / Copyright © 2020 Guidesify Pte. Ltd. Regn. No. 202012036D. All Rights Reserved.